Skriv op til Spirehuset

Opskrivning til Spirehuset:

Inden du sætter dit barn på Spirehusets venteliste, har du/I mulighed for at komme på besøg i Spirehuset. Dette kan aftales ved at ringe 74 84 10 57 eller sende en mail til: leder@spirehuset.dk

Vi sætter gerne tid af til, at kunne give en god rundvisning, hvor vi kan fortælle lidt om Spirehuset, samt give svar på eventuelle spørgsmål.

Vi gælder os til at byde velkommen til alle nye børn og håber, at kunne tilgodese så manges ønsker om plads som muligt. Det er gratis at blive skrevet op på Spirehusets venteliste, men det giver dog ikke automatisk en plads på det ønskede tidspunkt. Så skriv dit barn op i god tid for at sikre jer en plads.

Børnehavestart er 2 år og 9 måneder i 2023 – altså hvis barnet er født d. 15.5, så kan barnet starte d. 1.3.

Når du skriver dit barn op, skal du samtidig huske at skrive dit barn op på den kommunale venteliste. Det er en sikkerhed for, at I har en plads til jeres barn, hvis Spirehuset ikke har en plads.

Dit barn kan blive skrevet op på ventelisten uanset hvilken kommune, det bor i. 

Spørgsmål? Skriv endelig til Tommy: leder@spirehuset.dk

 

Indmeldelse:

Step 1 of 4

Barnets oplysninger

 

Priser og takster:

Prisen for en plads i vores private børnehave vedtages af forældrebestyrelsen i Spirehuset inden udgangen af november måned. 

Fuldtidsplads i børnehaven (2023):

Prisen for en fuldtidsplads i Spirehuset er 1925,- kr. pr måned i alle 12 måneder af året.

Forældrebetalingen for en 30 timers plads er (spørg leder).

Pasningstiden for en 30 timers plads er fra kl. 8.00-14.00. Det betyder, at barnet skal afleveres efter kl. 8.00 og hentes inden kl. 14.00.

Der kan søges om økonomisk friplads ved Kommunen, ligesom der også gives søskenderabat.

Bemærk at prisen er baseret på Vejen Kommune. Er barnet bosat i en anden kommune end Vejen, kan institutionen opkræve højere forældrebetaling, hvis det kommunale tilskud fra hjemkommunen er lavere end det tilskud institutionen modtager for et tilsvarende barn fra Vejen Kommune. Det vil være gældende fra 1. januar 2023.